Selecteer een pagina

Waarom doe ik dit ook al weer?

De afgelopen tijd ben ik bezig geweest een manier te vinden hoe ik hetgeen ik heb geleerd in mijn zoektocht naar mentale en lichamelijke gezondheid met jou kan delen.

Why?

Het idee om mijn kennis en ervaring te delen is ontstaan omdat ik veel vragen kreeg hoe ik het voor elkaar heb gekregen om een gezond gewicht te krijgen en te behouden. Ik zag er namelijk niet altijd uit zoals ik er nú uitzie. Mentaal ben ik ook gegroeid en nog steeds aan het leren hoe ik beter kan omgaan met bepaalde aspecten in mijn leven. Is niet altijd even makkelijk en soms zelfs zwaar.

waarom-doe-ik-dit-ook-al-weer-marielfa-v2
  • Facebook

How?

Diepe zucht…..

Als je valt tot de bodem, “rockbuttom” en je door iedereen en alles onbegrepen voelt. Je geen raad weet met je zelf….

Dan komt het moment, het moment van je realiseren dat je wel alle hulp van de wereld kan krijgen maar je het uiteindelijk zelf moet doen. Het is goed en prettig steunpilaren te hebben maar uiteindelijk moet je het toch echt zelf doen.

Wat mij heeft geholpen, meditatie 🧘🏽‍♀️.

Naar binnen….

De rust in mezelf vinden, blij zijn met mezelf met al mijn tekortkomingen.

Andere elementen die mij hebben geholpen naast het mediteren zijn: voeding dat bij mij past, veel bewegen en krachttraining.

 

What?

Mijn kennis en ervaring ben ik dagelijks aan het uitbreiden en zal deze voorlopig nog op deze pagina aanbieden. Ik zal tips met jullie delen over mindset, voeding, bewegen en trainen.

Binnenkort krijg je ook de mogelijkheid om 2 keer per week online met mij mee te trainen. Nadere informatie hierover volgt nog.

Volg, like mijn pagina om op de hoogte te blijven 😉.

Op deze manier hoop ik bij te kunnen dragen aan jouw mentale en lichamelijke gezondheid en ook weer van jou te kunnen leren.

In het leven blijf je leren, ook ik ben nog lang niet uitgeleerd. Ik heb intussen wel geleerd mezelf te accepteren zoals ik ben.

Flaws And All 💕✨

https://youtu.be/iK9Iio7WgaI

waarom-doe-ik-dit-ook-al-weer-accepteer-jezelf-v2
  • Facebook