Coaching

Coaching

Een gezonde geest en een gezond lichaam gaan hand in hand. Dat weten wij uit ervaring. Maar ook weten wij dat het verkrijgen of behouden van een gezond lichaam een behoorlijke strijd kan zijn wanneer je mentale conditie te wensen overlaat. Met onze building healthy habits programma coachen we jou zodat je kan afvallen en zowel mentaal als fysiek fit wordt.

Afvalproces

In een afvalproces kun je te maken krijgen met tegenslagen. Soms verlies je de motivatie, zit je niet lekker in je vel of krijg je last van blessures. Mogelijk zijn deze obstakels eenmalige incidenten, waarna je je proces weer kunt vervolgen.

Maar op het moment dat deze belemmeringen jouw voortgang (herhaaldelijk) doen stokken, en je je doelen niet kunt behalen, is het zaak om hier meer over te weten te komen.

Ondersteuning bij FitwithM

Wij kunnen je ondersteunen door je te leren identificeren welke obstakels slechts incidenten zijn, en welke meer aandacht nodig hebben. Zo leer je jezelf net zolang ‘waarom?’ te vragen totdat je begrijpt wat jouw doelen dwarsboomt. En wanneer je dat weet, weet je ook wat ervoor nodig is om dit keer wél te bereiken waar je zo hard voor werkt. Daar helpen we je graag bij.

Aanbod

  • Het 3-weekse Coaching Programma voor building healthy habits
  • Het 9-weekse Coaching Programma voor building healthy habits

Ook interessant voor jou

Fitness

Fitness hoort bij een gezond lichaam en een goede weerstand. Door te sporten werk je aan een betere conditie. Bekijk hier het aanbod bij FitwithM.

Lees verder

Voeding

Voeding is brandstof om je leven te kunnen leiden. Voor een gezonde leefstijl is het belangrijk dat je het juiste binnenkrijgt en goed blijft eten. Bekijk hier het aanbod.

Lees verder

Mindset

Steeds weer blijkt dat mindset van fundamenteel belang is bij een fit lichaam.

Lees verder

Ervaringen

‘Ik ben altijd heel slank geweest, maar drie zwangerschappen doen wel wat met je lichaam. De effectiviteit van mijn traject bij FitwithM komt doordat Marielfa naar het totaalplaatje kijkt.’

- Denise Fernand

Al geruime tijd wilde ik gezonder eten en gewicht verliezen, en niet diëten. Ik zag de advertentie van FitwithM en ik heb mijn hulpvraag gestuurd.

- Sherryl Bottse

Een te hoge bloeddruk en overgewicht kunnen ervoor zorgen dat diabetes ontstaat. Nella werd hier helaas ook mee geconfronteerd.

- Nella Chaar

The FitWithM-app

A platform for support and guidance to
become mentally and physically fit.

FitwithM
Price: Free
‎FitwithM
Price: Free