Voeding

Voeding

Voeding is brandstof om je leven te kunnen leiden. Voor een gezonde leefstijl is het belangrijk dat je het juiste binnenkrijgt en goed blijft eten. Hoe kun je je lichaam het beste voorzien van de nodige brandstof en er toch van (blijven) genieten? Door ervoor te zorgen dat je voldoende en de juiste verhouding koolhydraten, eiwitten en vetten binnenkrijgt. Wel kan het van persoon tot persoon verschillen welke verhouding passend is.

Bewustwording

Het kan ook waardevol zijn om je bewust te worden van de keuzes die je maakt. Bewustwording begint door je af te vragen wanneer je eet, wat je eet en waarom je eet wat je eet.

Bij FitwithM geloven we in een gezond eetpatroon en gaan we niet uit van een specifiek dieet. Het uitgangspunt is jouw keuken vanuit jouw cultuur en daar een gezondere variant van te maken.

Aanbod

  • Persoonlijk voedingsplan om je te helpen met afvallen, spieropbouw of een gezonde leefstijl
  • Samenstellen en bijhouden van je maaltijden in de voedingsapp
  • Gemakkelijk bijhouden van je maaltijdverhoudingen: calorieën, koolhydraten, eiwitten en vetten
  • Inzicht in je voedingspatroon

Ook interessant voor jou

Coaching

Met onze building healthy habits programma coachen we jou zodat je kan afvallen en zowel mentaal als fysiek fit wordt.

Lees verder

Fitness

Fitness hoort bij een gezond lichaam en een goede weerstand. Door te sporten werk je aan een betere conditie. Bekijk hier het aanbod bij FitwithM.

Lees verder

Mindset

Steeds weer blijkt dat mindset van fundamenteel belang is bij een fit lichaam.

Lees verder

Ervaringen

‘Ik ben altijd heel slank geweest, maar drie zwangerschappen doen wel wat met je lichaam. De effectiviteit van mijn traject bij FitwithM komt doordat Marielfa naar het totaalplaatje kijkt.’

- Denise Fernand

Al geruime tijd wilde ik gezonder eten en gewicht verliezen, en niet diëten. Ik zag de advertentie van FitwithM en ik heb mijn hulpvraag gestuurd.

- Sherryl Bottse

Een te hoge bloeddruk en overgewicht kunnen ervoor zorgen dat diabetes ontstaat. Nella werd hier helaas ook mee geconfronteerd.

- Nella Chaar

The FitWithM-app

A platform for support and guidance to
become mentally and physically fit.

FitwithM
Price: Free
‎FitwithM
Price: Free