Over ons

Over ons

Tegenwoordig zijn er veel mensen met verschillende behoeften die hulp nodig hebben bij een gezonde levensstijl door een andere aanpak.

FitwithM

Er kan een behoefte zijn aan meer bewegen en of gezonder eten. Uit eigen ervaring weten wij dat het niet zo simpel is. De factor depressie kan ook een rol spelen waardoor het lastiger is meer te gaan bewegen en of gezonder te eten. Deze factor wordt wat ons betreft niet vaak genoeg belicht.

Bij FitwithM geloven wij dat alles verband houdt met elkaar en dat jij gebaat bent bij een holistische aanpak voor een gezonde leefstijl. Het is belangrijk dat je er zelf, eventueel met ondersteuning en begeleiding, achter komt wat voor jou de beste aanpak is.

De lifestyle app van FitwithM

Met de FitwithM leefstijl app bieden we jou een platform voor ondersteuning en begeleiding om mentaal en fysiek fit te worden en te blijven. Wil je onder begeleiding afvallen, gezonde gewoonten aanleren en ook succesvol kunnen toepassen? Hiervoor hebben wij een 1 op 1 coaching programma.

Ons doel is om jou weer gezond en fit door het leven te laten gaan!

Ervaringen

‘Ik ben altijd heel slank geweest, maar drie zwangerschappen doen wel wat met je lichaam. De effectiviteit van mijn traject bij FitwithM komt doordat Marielfa naar het totaalplaatje kijkt.’

- Denise Fernand

Al geruime tijd wilde ik gezonder eten en gewicht verliezen, en niet diëten. Ik zag de advertentie van FitwithM en ik heb mijn hulpvraag gestuurd.

- Sherryl Bottse

Een te hoge bloeddruk en overgewicht kunnen ervoor zorgen dat diabetes ontstaat. Nella werd hier helaas ook mee geconfronteerd.

- Nella Chaar

The FitWithM-app

A platform for support and guidance to
become mentally and physically fit.

FitwithM
Price: Free
‎FitwithM
Price: Free