Fitness

Fitness

Beweging hoort bij een gezond lichaam en een goede weerstand. Door te sporten werk je aan een betere conditie. Daarmee maak je botten en spieren sterker, maar verklein je ook de kans op het ontwikkelen van hart- en vaatziekten en een hoge bloeddruk.

Sporten als uitlaatklep

Wanneer je veel spanning hebt of door een andere oorzaak uit balans bent, kan sporten een gezonde uitlaatklep zijn. Je hebt even tijd voor jezelf, je hebt positieve aandacht voor je lichaam en er komen positieve hormonen vrij. Daardoor voel je je energieker en heb je meer zin om gezonde keuzes voor jezelf te maken.

Met krachttraining verbeter je voornamelijk je lichaamssamenstelling: minder vet en meer spieren. Krachtsport leidt tot een strakker figuur en je kunt het bereikte gewicht beter vasthouden.

Aanbod

  • Complete en effectieve 3D-animatie workouts voor thuis en in de gym
  • Complete en effectieve video’s van workouts, ook voor kinderen
  • Zelf je workoutschema’s maken
  • Workouts met of zonder gewichten
  • Voortgangsregistratie van je workouts

Ook interessant voor jou

Coaching

Met onze building healthy habits programma coachen we jou zodat je kan afvallen en zowel mentaal als fysiek fit wordt.

Lees verder

Voeding

Voeding is brandstof om je leven te kunnen leiden. Voor een gezonde leefstijl is het belangrijk dat je het juiste binnenkrijgt en goed blijft eten. Bekijk hier het aanbod.

Lees verder

Mindset

Steeds weer blijkt dat mindset van fundamenteel belang is bij een fit lichaam.

Lees verder

Ervaringen

‘Ik ben altijd heel slank geweest, maar drie zwangerschappen doen wel wat met je lichaam. De effectiviteit van mijn traject bij FitwithM komt doordat Marielfa naar het totaalplaatje kijkt.’

- Denise Fernand

Al geruime tijd wilde ik gezonder eten en gewicht verliezen, en niet diëten. Ik zag de advertentie van FitwithM en ik heb mijn hulpvraag gestuurd.

- Sherryl Bottse

Een te hoge bloeddruk en overgewicht kunnen ervoor zorgen dat diabetes ontstaat. Nella werd hier helaas ook mee geconfronteerd.

- Nella Chaar

The FitWithM-app

A platform for support and guidance to
become mentally and physically fit.

FitwithM
Price: Free
‎FitwithM
Price: Free