Selecteer een pagina

Dankbaar

Ik realiseer me dat ik zoveel moois heb in mijn leven. Zoveel moois om dankbaar 🙏 voor te zijn. Dat wil niet zeggen dat er geen uitdagingen zijn. Desalniettemin kies ik ervoor om me te richten op al het moois in mijn leven.

Me kinderen, familie, mooie vriendschappen, fijne werkgever🍀.

Zoals eerder aangekondigd wordt er hard gewerkt aan mijn website Fit with M. Ik ben jullie dankbaar voor je leuke en betrokken reacties op mijn hulpvraag welk onderwerp jouw voorkeur heeft om als eerst opgepakt te worden.

Uit jullie reacties blijkt dat het onderwerp, mindset jullie voorkeur heeft om als eerst opgepakt te worden. Ik geef graag gehoor aan jullie verzoek.

De onderwerpen voeding, bewegen en trainen zullen ook aan bod komen en zijn ook nodig om te belichten omdat het allemaal met elkaar samenhangt.

Voeding is belangrijk maar zonder de juiste mindset, een passend trainingsprogramma en voldoende beweging komt er geen verandering.

Het opdoen van kennis is een belangrijk onderdeel in mijn zoektocht naar mentale en lichamelijke gezondheid. Ik heb veel gelezen en geleerd over de biologie van ons lichaam. Wil je meer te weten komen over de keiharde waarheid hoe lichaamsvet te verliezen voor je lichamelijke gezondheid?

Lees dan het E-book aan te schaffen via, https://felisfit.nl

Een voorproefje uit hoofdstuk 2:

“Mijn punt hiermee is, dat we ons dus ontwikkeld hebben dat we niet meer de noodzaak hebben om op dagelijkse frequentie te moeten bewegen. Terwijl ons lichaam daar wel voor gemaakt is. Ons lichaam is gebouwd om te bewegen en te overleven.”

dankbaar-boekcover
  • Facebook