Selecteer een pagina

Lead by example

You have to believe it
You have to visualize it
You have to dream it
You have to focus
You have to do the work

Dat proces, dat ken ik …
Dat proces, dat heb ik doorlopen …
Ik ken de hobbels …
En vooral de euforie als je er bent.

Op alle vlakken in mijn leven ervaar ik dat “Lead by example” het beste is wat je kunt doen. Als moeder van een dochter van 14 jaar en een zoon van 9 jaar maak ik het dagelijks mee. Goed voorbeeld doet volgen.
Be the change you want to see.

Afgelopen zondag was het Moederdag. Mooi om te zien hoe alle moeders in het zonnetje werden gezet. Ook de moeders die heen zijn gegaan werden herdacht 🕊.

Ik heb sterke vrouwelijke figuren om me heen, van wie ik mag leren. Allereerst mijn moeder, m’n (schoon) zusjes, m’n vriendin met wie ik elke dag train 🏋️‍♀️, m’n manager en zoveel mooie vrouwen die ik op Social media leer kennen.
We all lead by example ✨